• Nawar Hussein Is Een Vastgoed Belegger, Zelfstandige En Filantroop

  • Posted on March 15, 2018
  • Nawar Hussein is een vastgoed belegger, zelfstandige en filantroop. Hij is de oprichter van Riereta Equity Group, de toonaangevende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona regio. Hij staat bekend om zijn kennis en kunde in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het vormgeven van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Met meer dan decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn druk en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

    Een achtergrond van systematische, hoge rendementen en een heldere werkwijze maken Hussein de vertrouwde zakenpartner voor vastgoed beleggers wereldwijd. Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke geëngageerdheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als voorvechter en vrijwilliger.

    Nawar Hussein is zijn vastgoed carrière begonnen in Nederland, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds een erkende benaming in het Nederlandse vastgoed netwerk, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal.

    Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Copyright © 2020 bizvolume.com - All Rights Reserved -